Results 1 to 9 of 9

Thread: System Problems on EAA Forums?

  1. #1
    rwanttaja's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    2,509

    System Problems on EAA Forums?

    I've been getting a lot of "System Unavailable" responses when trying to access the EAA forums lately. A lot of time, I can hit "reload" and it processes normally.

    Haven't seen this on any other forum pages.

    Ron Wanttaja

  2. #2
    Mike Switzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Central Illinois
    Posts
    962
    Lots of failures to connect here

  3. #3
    rwanttaja's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    2,509
    Don't mind me...just using this thread for a test.

    Name:  lw210.jpg
Views: 45
Size:  62.0 KB

    Ron Wanttaja

  4. #4
    lnuss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Colorado
    Posts
    210
    I've not seen any problems here (Denver area), and I'm in here several times a day. Might be your path to the server(s).

    Larry N.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Chicago
    Posts
    709
    DOH!
    Last edited by CHICAGORANDY; 05-08-2020 at 03:50 PM.
    "Don't believe everything you see or read on the internet" - Abraham Lincoln

  6. #6
    rwanttaja's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    2,509
    Guys, this is an old post that I used for a test in posting images, since we don't have a dedicated Test board. Note the reported problems were six months ago.

    Ron "Check the dates" Wanttaja

  7. #7
    lnuss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Colorado
    Posts
    210
    Well, since you were the OP, and I saw a post by you today, not noticing the date on the first one...

    Larry N.

  8. #8
    rwanttaja's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    2,509
    Quote Originally Posted by lnuss View Post
    Well, since you were the OP, and I saw a post by you today, not noticing the date on the first one...
    And you didn't even comment on the airplane itself. I'm disappointed...:-)

    I've learned my lesson, though, next time I'll start a thread.

    Ron "the planes are not what they seem" Wanttaja

  9. #9
    lnuss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Colorado
    Posts
    210
    Well, you didn't even mention which sim it was in...

    Larry N.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •