Results 1 to 10 of 27

Thread: Log in problems again..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,485

    Log in problems again..

    I am having problems with the log in screen. My password is not being hidden. It should turn into an asterisk symbol. It does not. Then the next screen that pops up or log in page, this is not a secure page. Tony

  2. #2
    FlyingRon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NC26 (Catawba, NC)
    Posts
    1,686
    Yep, you're right. Probably should have posted this in the SUPPORT Forum.Note it's only the password field at the top of the forum pages, not the one you get redirected to for logins.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,485
    This site is screwed up. I can not post attachments and if looking at how my subscription to this thread is notifying me, it's doing it through my control panel. Someone has hacked this site. The page I am redirected to in order to log in, is not a secure page. I took a screen shot of this page and want to post it but no option to post or attach anything. Tony

  4. #4

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,485
    Nothing has change when logging in. I am still having these same issue's. Is this effecting anyone else?

  5. #5
    FlyingRon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NC26 (Catawba, NC)
    Posts
    1,686
    Yep, no attachments for me either.My JS console says vbulletin_attachment.js?v=422:11 Uncaught ReferenceError: AJAX_Compatible is not defined at vB_Attachment.attachmanage (vbulletin_attachment.js?v=422:11) at HTMLInputElement.n (yuiloader-dom-event.js:13)when I mash that button.

  6. #6

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    337
    Not logging in but more often than not I run into page not found/DNS error. I have to try again at a later time.
    Rick

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •