Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 48 of 48

Thread: Installation FAQs

  1. #41

    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    4
    Hi
    Just came to used my SOLIDWORKS and got message trial expired, I followed instructions to uninstall and reload but on entering school license ID it says invalid code.
    If I leave in XSEK12 I get a download link. What is best way to proceed?
    Last edited by streff; 01-12-2020 at 05:01 AM.

  2. #42
    EAA Staff
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    128
    First, please don't post keys on the web. Those are unique to our program. Second, we are on 2019-20, so you will need to renew your license and download the new software. Here is the page from which you can access the form:
    https://eaa.org/eaa/eaa-membership/e...-software-form

  3. #43

    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    4
    Hi Cory
    I have filled in the form but not received a reply any idea how long it takes? I have also checked my spam folder just in case.

  4. #44
    Quote Originally Posted by streff View Post
    Hi Cory
    I have filled in the form but not received a reply any idea how long it takes? I have also checked my spam folder just in case.
    I have also filled out the form yesterday and again today and have not received the email.

    thanks,
    matt

  5. #45

    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    4
    Hi Cory

    Still having problems, I managed to get a download link after using details in an email which worked however when I tried to open up Solidworks I had two messages as follows.Name:  Solidworks Activation 2.JPG
Views: 26
Size:  21.2 KB Any ideas?
    I notice another member also having problems trying to get a download link.

    Eric
    Attached Images Attached Images  

  6. #46
    EAA Staff
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by mvanbergen View Post
    I have also filled out the form yesterday and again today and have not received the email.

    thanks,
    matt
    Please email me and include your member #

  7. #47
    EAA Staff
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    128
    The first error can be caused by not replacing the old serial number that populates with the new one we emailed you. Sometimes people also neglect to delete the CAM serial. The fix is:
    1) Add Remove
    2) Select Modify Installation
    3) Change the serial to the one we emailed you.

    For the Activation Wizard...72 errorL
    1) Get the "run" menu (Win+R) and run "services.msc"
    2) Scroll down until you find "FlexNet...." (There should be two, depending on if your system is x64 or not),
    3) Double click both of them and change the dropdown to "Automatic"
    4) Scroll down until you find "Solidworks Licensing...."
    5) Same as Step 3, change the drop down to "Automatic"

    Call if you have issues 9
    20-426-6875

  8. #48

    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    4
    Thanks for your help Cory all working fine now

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •